חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

עבדאללה חסין סאלם אבו מדיעם ז"ל ואח' נ' מדינת ישראל

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית המשפט המחוזי באר שבע
1161-07
22.6.2010
בפני :
נחמה נצר

- נגד -
:
1. עבדאללה חסין סאלם אבו מדיעם ז"ל
2. רשיד חסין סאלם אבו מדיעם
3. אסמאעיל חסין סאלם
4. הדיאן אבו מדיע'ם
5. מחמד אבו מדיעם ז"ל
6. פאטמה מדאגמה
7. חסן אבו מדיע'ם
8. נאסרה אבו מדיע'ם
9. חליל אבו מדיעם
10. עיד אבו מדיע'ם ז"ל
11. עידה אבו מדיעם
12. חאמיס אבו מדיעם
13. יוניס אבו מדיעם
14. רפקה אבו מדיעם
15. נדיה אבו מדיעם
16. חיסון אבו מדיעם
17. סבחה אבו מדיעם
18. סלמא אבו מדיעם
19. סלמאן אבו מדיעם
20. חליל אבו מדיעם
21. סלאמה אבו מדיעם
22. שתייה אבו מדיעם
23. נאדיה אבו מדיעים ז"ל
24. מסעודה אבו מדיעם
25. מחמד אלמדגמה
26. אמנה אבו מדיעם

:
מדינת ישראל
החלטה

החלטה

החלטה בדבר איחוד הדיון בתובענות כבר ניתנה על ידי והנימוקים לכך מפורטים באותה החלטה. אין ספק, כי הדברים שנשמעו היום מפי אבו מדיעאם אך מחזקים ומדגישים כי לא יהיה זה נכון, לטעמי אף בלתי ראוי, לנהל הליכים במנותק זה מזה שעה שגם לשיטת התובעים המסמכים המבססים את זכויותיהם בקרקע הם אותם מסמכים.

עסקינן בתביעות סותרות ביחס למקרקעין הידועים כערקיב 19, 20, 23 ו- 24.

אין ספק כי החלטות קודמות שניתנו בדבר קידום ההליכים לרבות הגשת ראיות, טרם קויימו.

יחד עם זאת, הסוגיות המצריכות הכרעה, הן מהמורכבות בדיני הקניין ובדיני המקרקעין ולא אוכל לעמוד מנגד שעה שהתובעים מבקשים כי תינתן בידם ולו שהות אחרונה לנסות ולהתייצב עם עו"ד אשר יוכל לייצגם באופן שיהלום את עניינם ואת הסוגיות הטעונות הכרעה.

אולם, לנוכח הזמן הרב שבו חלק מההליכים תלויים ועומדים בבית משפט זה ואף בשים לב לכך שככל הנראה לא יהיה מנוס, אלא משמיעת ההליכים לגופם, ראוי כי הארכה האחרונה ביותר שניתנת תהיה קצובה וקצרה בזמן.

עומדים אנו ערב פגרת הקיץ של בתי המשפט ובוודאי שתקופה זו תוכל לשמש בידי התובעים כדי למצות את אפשרותם להשיג ייצוג משפטי הולם.

לפיכך, דוחה קדם המשפט בתיקים המאוחדים בפני ליום 7.9.10 בשעה 09:30.

כבר עתה אדגיש, כי גם אם לקראת הדיון הנדחה לא יעלה בידי התובעים לשכור שירותיו של עו"ד, לא יהיה בכך כדי למנוע קיום דיון קדם משפט לגופו במהלכו ייקבעו הפלוגתאות וכן ייקבעו סדרי הדיון הדרושים לשם ליבון ובירור התובענות.

הואיל והתובע אבו מדיעאם סיאח הודיע היום כי הוא מתייצב על דעת התובעים בארבעת ההליכים שאוחדו, כי אז קבלת הפרוטוקול על ידו כמוה כזימונם של יתר התובעים למועד הנדחה.

ניתנה והודעה היום י' תמוז תש"ע, 22/06/2010 במעמד הנוכחים.

נחמה נצר, שופטת

הוקלד על ידי: אסנת גור התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>